Verhoomo Silkki - Verhoilua ammattitaidolla

VERHOILIJAMESTARI - JAANA VIRTANEN

Olen aloittanut huonekaluverhoiluun tutustumisen harrastuksen kautta, joka johti ammatilliseen opiskeluun, verhoilijan perustutkintoon. Verhoomo Silkki aloitti toimintansa 2012 Tikkurilan vanhalla Silkkitehtaalla ja muutti tilansa 2017 Helsingin puolelle Puistolaan.

Kiinnostus käsillä tekemiseen ja visuaalisesti kauniisiin asioihin on ollut minulla aina läpi elämäni. Opinnot kukkakauppa ja sisustusalalta ovat edeltäneet verhoilijan opintoja ja omalta osaltaan täydentävät tätä vanhaa käsityöammattia.

Verhoilussa tärkeässä osassa on kädentaitojen lisäksi myös kyky nähdä ja hahmottaa asioita. Materiaalituntemus, eri kalustetyyppien ja tekotapojen opettelu on jatkuva tie tässä ammatissa ja se tästä tekeekin mielenkiintoisen.

Vanhan käsityöammatin vaaliminen, oman työn tuloksen näkeminen, tuolin muuttuminen aivan uudeksi ja asiakkaan iloisen ilmeen ansiosta tämä on työ jota haluan tehdä.

Koulutukset:

Verhoilijan erikoisammattitutkinto, Verhoilijamestari 2018 TTS, Rajamäki

Verhoilijan ammattitutkinto, Kisälli 2015 TTS, Rajamäki

Verhoilijan perustutkinto, Verhoilija 2012 Heltec, Vallila

Aikaisemmat koulutukset ja työpaikat ovat olleet puutarha-, sisustus- sekä kaupalliselta-alalta.

Verhoomo Silkki on jäsenyritys Suomen Verhoilijamestarien Liitossa, sekä Helsingin Verhoilijamestarit ry:ssä, jonka sihteerinä olen myös toiminut vuodesta 2018.

Soita

040-5007115

Tule käymään

Arttolantie 1, 00750 Helsinki (Puistola)

Lähetä viesti

jaana@verhoomosilkki.fi