Nojatuolit

Verhoomo Silkissä toteutetaan verhoilutöitä niin koteihin kuin yrityksillekin.

VERHOILUTYÖT KOTEIHIN

Uudelleen verhoiltu ja kunnostettu tuoli on arjen piristys ja juhlien puheenaihe

Arkisemmankin käyttöhuonekalun verhoilu ja kunnostus on oiva vaihtoehto kaupasta ostetulle uudelle. Hyvärunkoinen tuoli tai sohva kannattaa kunnostuttaa, koska sillä saadaan kalusteelle useita vuosia lisää käyttöikää. Uudella verhoilulla voidaan myös muuttaa tuolin ilme aivan toisenlaiseksi.

Verhoiltavia kohteita kodin sisä- ja ulkokalusteiden lisäksi ovat veneiden, asuntoautojen ja -vaunujen penkit ja patjastot sekä mp-satulat.

Verhoomo Silkki toteuttaa verhoilut mm. seuraaviin kohteisiin:

PERINTEINEN VERHOILU; JOUSTINKALUSTEET

NYKYVERHOILU; VAAHTOMUOVIKALUSTEET

NAHKAVERHOILUT

ULKOKALUSTEET

VENEET JA ASUNTOAUTOT

MP-SATULAT

PINTAKÄSITTELYTYÖT

SISUSTUSOMPELU

VERHOILUN KUSTANNUKSET

Jotta verhoilutyölle pystytään laskemaan alustavat kustannukset, on kohde nähtävä ensin. Tämä onnistuu näppärästi lähettämällä kuvan sähköpostiin  jaana@verhoomosilkki.fi  tai kännykkäviestinä  040-5007115. Kuvan tai tuolin kanssa voi myös tulla verhoomolle.

Jokainen työ arvioidaan itsenään, sen vaatiman työmäärän mukaisesti.

Verhoilun kokonaishintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm:

PERINTEINEN VAI VAAHTOMUOVIKALUSTE

KANGAS- VAI NAHKAVERHOILU

TYÖN LAAJUUS (pelkkä verhoilu vai lisäksi pehmusteiden uusimista)

UUDEN KANKAAN HINTA

TARVIKEMENEKKI

PINTAKÄSITTELYTYÖT

Jokaiselle verhoiluun tulevalle kalusteelle lasketaan kustannukset sen vaatiman työn mukaan.  Työn osuuden lisäksi tulevat vielä kangas- ja tarvittavat materiaalikustannukset.

VERHOILUTYÖT YRITYKSILLE

Verhoomo Silkki toteuttaa myös erilaisten yritysten verhoilutyöt. Kohteina voivat olla esim. aulatilojen kalusteet, toimistotuolit, ravintolakalusteet, hoito- ja hierontapöydät, kuntosalipenkit tai erilaiset suojahuput.

Julkitilakalusteiden materiaalivalinnoissa on kiinnitettävä huomiota kankaiden ja pehmusteiden riittävään kulutuksen kestoon ja paloluokitukseen. Julkitilojen paloluokitus vaatimus on SL1, mutta joissain tapauksissa voidaan käyttää kotitalouksiin riittävää SL2 luokituksen kangasta. Tämä on kuitenkin ensin varmistettava kohteen paloviranomaiselta.

Kangasvalikoimasta löytyy paljon julkitilakankaita ja keinonahkoja. Nahat ja villakankaat ovat itsessään paloturvallisia, sekä kestäviä ja näin hyviä vaihtoehtoja julkitilaverhoiluun. SL1 luokan palosuojaus voidaan tehdä tilauksesta kankaaseen, missä sitä ei valmiina ole.

Myös isompien kohteiden projektit onnistuvat, kun toimitusajoista sovitaan ajoissa. Ota yhteyttä ja kysy: jaana@verhoomosilkki.fi tai 040-5007115

Soita

040-5007115

Tule käymään

Arttolantie 1, 00750 Helsinki (Puistola)

Lähetä viesti

jaana@verhoomosilkki.fi