Verhoomo Silkki - Verhoilua ammattitaidolla

Annala                                     

   Kvadrat                                 

     Scion fabrics                           

    ZirbaslifeDesign                                       

    Harleguin 

 Orient Occident               

   Lauritzon's                             

  Svensson 

VERHOILUKANKAAT

Verhoomolla voit tutustua laajaan kirjoon kankaita ja valita niistä mieleisesi. Useamman eri toimittajan kangasvalikoima tarjoaa monipuoliset vaihtoehdot uuden verhoilun toteuttamiseen.

Valikoimasta löytyvät laadukkaat ja kestävät kankaat kotikäyttöön, sekä ulkotiloihin ja veneisiin soveltuvat homesuojatut kankaat. Myös julkitila vaatimukset täyttävät, palosuojatut ja kovaa kulutusta kestävät materiaalit ovat saatavilla kauttani. 

Kankaita eri tarkoituksiin:

JULKITILAKALUSTEET

ULKOKALUSTEET

NAHKAHUONEKALUT

VENEET, ASUNTOAUTOT

VIIMEISTELYYN KORISTENAUHAT, -NYÖRIT, -NAULAT JA NAPIT                                                                                                                                

Voit tilata kauttani kankaat myös sinun omiin sisustusprojekteihin

VERHOILUKANKAAN HOITO

Verhoilukankaat tarvitsevat huoltamista ja mitä kovemmassa käytössä ne ovat, sitä tärkeämpää se on kankaan keston kannalta. Näillä vinkeillä saat pidettyä kankaan pidempään hyvän näköisenä ja ehjänä.

  • Puhdista kangas säännöllisesti. Sohvan ja nojatuolin imurointi sekä ruokapöydän tuolien putsaus estää liiallisen lian kertymisen niihin. Kertynyt lika kuluttaa kankaan kudoksia ja heikentää sen kestoa. Imuroi aina tekstiilisuulakkeella myötä nukkaan.

  • Tahrat putsataan heti kostealla, nukkaamattomalla liinalla ja miedolla pesuaineella. Älä hankaa voimakkaasti ettei kangas vioitu. Muista pyyhkiminen nukkakankailla myötä karvaan.

  • Älä sijoita huonekalua suoraan auringon paisteeseen tai voimakkaiden lamppujen (kasvilamput) alle. Valo haalistaa kankaan värejä ja etenkin puuvilla ja pellava ovat arkoja voimakkaalle valolle. Myös kuuman patterin läheisyys voi vahingoittaa kangasta.

  • Irtopäälliset tulee pestä aina pesuohjeen mukaan! Jos kangas ei ole vesipestävä on se pesetettävä pesulassa. Myös liian pieni pesukone päällisen kokoon nähden voi vahingoittaa kangasta. Varmista aina kankaan pesuohjeet etukäteen.

  • Jos verhoilulle tehdään likaa suojaava käsittely on se uusittava 1-2 vuoden välein. Noudata suoja-aineen ohjeita.

  • Tutustu aina kankaan ominaisuuksiin, jotta tiedät millä aineilla sitä on mahdollista putsata. Vääränlainen putsaaminen voi vahingoittaa kangasta pahoin.

  • Verhoilunahan hoitamiseen pätevät melkei samat säännöt, kuin kankaille. Nahkaa ei kuitenkaan saa putsata märällä rätillä, korkeintaan nihkeällä pyyhkeellä. Käytä nahan putsaukseen ja hoitoon laadukkaita niihin tarkoitettuja aineita. Liiallinen putsaus/hoitaminen voi vahingoittaa nahkaa, joten noudata käyttöohjeita.

Verhoomolta voit ostaa kankaille ja nahoille tarkoitetut suoja- ja hoitoaineet

Soita

040-5007115

Tule käymään

Arttolantie 1, 00750 Helsinki (Puistola)

Lähetä viesti

jaana@verhoomosilkki.fi